26 Kasım 2010 Cuma

Ve Zaman Geldi..:) {Pink Floyd Balesi}

Nasıl anlatılır, neresinden başlanılır inanın toparlayamıyorum. Klişe olacak ama, hani derler ya "Anlatılmaz Yaşanır" diye işte böyle bir gösteriydi Pink Floyd Balesi benim için. Pink Floyd şarkılarını isterseniz sevmeyin ya da Bale izlemekten hiç hoşlanmayın; ama bu gösteriyi izlerken inanın bir bütün olarak kucaklıyorsunuz tüm çalışmayı.

Gidemeyeceğim, nasıl yapsam derken davetiyemi kapıp koştum İstanbul Kongre Merkezi yollarında. Ne kıyafetim ne de başka işler güçler önemliydi benim için. Ya şimdi ya da kimbilir ne zamandı çünkü. Bir zamanlar bir arkadaşımın avuçlarıma koyduğu albümler farklı bir ruhla hayat bulacaktı çünkü. Ve o ruhun güzeliğini hissetmeye sadece dakikalar kalmıştı.

Salona benim gibi giden kaç kişi vardı acaba. Üzerimde kot, sweatshirt, spor ayakkabılarımla tıngır mıngır giyinen pek değerli izleyicilerin yanında kendimi bir an tuhaf hissettim. Sonuç da bale demek zerafet demekti birçoğumuz için. Ama dedim ya gözümü karartmıştım bir kere ve hiç bir şey umrumda değildi.

Ve Gösteri Başladı..
Bir sürü şey yazmak istiyorum buraya. Dansçılardan, müziklere, kareografiden sahne tasarımına kadar ama hiç birinden bahsederek merakınızı gideremeyeceğim, üzgünüm :/ Ama iyi bir şey yapıyorum sizler adına.. Gidin, güzel kırmızı koltuğunuza yerleşin ve soluksuz 90 dakikanın her saniyesini dolu dolu yaşayın; neler olacak merakıyla.

Fotoğraf çekmek çok isterdim ama malum kurallara uymak lazım, olmadı; ama üzülmedim de pek, o zaman saniyelerim tamamlanamazdı.

Ve Teşekkürler, sevgili showhow ekibine.. Bizlere bu güzel olanağı sundukları için. Cicili bicili kıyafetleri ve güler yüzleriyle bizleri karşılayıp yine aynı güler yüzleriyle uğurladıkları için. Ve sevgili Tolga'ya ayrıca teşekkürler :)

4 yorum:

Zeynep Şeker dedi ki...

yarın akşam bende gıdecegım bu gosterıye. Yazınızı okuyunca daha bır heyecanlandım sımdı, dort gozle beklıyorum yarın akşamı :) Bende ızlenımlerımı yazmayı umuyorum bloguma, emınım sızın kadar etkılenecegım.

Buarada ıngılız edebıyatı yada gundelık yasamla ılgılı eglencelı yazılar okumak ıstersenız bende bloguma beklerım:)
http://zeynepsek.blogspot.com

Sevgıler
Zeynep

Unknown dedi ki...

:) nasıl geçti gösteri? beğenmişsindir umarım.. (yazını göremediğimden merak ettim)beğenmene ayrıca sevindim:)

Zeynep Şeker dedi ki...

Sevgılı Ayşenur ,
Ne yazıkkı cok hastalandıgım ıcın gıdemedım gosterıye :/ Ve ınan kahroldum, bosa gıden davetıyeme mı yanayım yoksa gercekten cok gormek ıstedıgım bu gosterıyı kacırdıgıma mı !

Unknown dedi ki...

inan çok üzüldüm.. kötü olmuş ama hiç bir şey kendinden önemli değil, dert etme;)her şeyin başı sağlık derler; sağlık olsun, hızlıca iğleş:)